Haberler

Uşak Devlet Hastanesine Yanık Ünitesi

Vali Yavuz: "Ülkemizdeki sağlık hizmetleri, pek çok Avrupa ülkesinden daha ileri düzeyde"

Uşak Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan yanık ünitesi, törenle açıldı.

Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, törende, ülke genelinde 8 yanık merkezi, 22 yanık ünitesi bulunduğunu belirtti.

Yaklaşık iki yıl süren çalışmanın ardından kurulan yanık ünitesinin, önemli ihtiyacı gidereceğini ifade eden Atlı, "İlimize en yakın yanık tedavi merkezi, 200 kilometre mesafedeydi. Her türlü donanıma sahip ünitemizde, iki plastik cerrahın da bulunduğu 11 personel çalışacak. Kütahya, Afyonkarahisar gibi illerden de hastalar, ünitemizden faydalanabilecek" diye konuştu.

Uşak Valisi Seddar Yavuz ise son yıllarda sağlık alanında yaşanan gelişmelerin herkesin göğsünü kabarttığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Ülkemizdeki sağlık hizmetleri, pek çok Avrupa ülkesinden daha ileri düzeyde. Bunu sadece bizler değil, Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimiz de söylüyor. Her alanda gelişen ülkemiz, sağlık alanında çok önemli mesafe kat etti. Artık herkes, en kaliteli sağlık hizmetini istediği her kurumdan rahatlıkla alabiliyor."

Törene, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay da katıldı. - Uşak

Kaynak: AA / Yerel

Yalçın Atlı Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title