Haberler

Uşak Devlet Hastanesi'nde Yanık Ünitesi Hizmete Açıldı

Uşak Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan yanık ünitesi, protokolün katıldığı törenle hizmete açıldı.

Uşak Devlet Hastanesi bünyesinde oluşturulan yanık ünitesi, protokolün katıldığı törenle hizmete açıldı.

Uşak Devlet Hastanesinde yapıla törene Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Yalçın Atlı, protokol üyeleri ve hastane personeli katıldı.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yalçın Atlı, törenin açılış konuşmasında, Türkiye'de 8 yanık merkezi, 22 yanık ünitesi bulunduğunu belirterek Uşak'ında yaklaşık iki yıl süren çalışmanın ardından bu önemli üniteye sahip olduğunu belirtti. Atlı; "kentimize en yakın yanık tedavi merkezi, 200 kilometre uzaktaydı. Her türlü donanıma sahip ünitemizde, ikisi plastik cerrah olmak üzere 11 personel görev yapacak. Komşu illerimizden gelen hastalarda ünitemizden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalarında ardında kurdele kesilirken, Vali Yavuz ve protokol üyeleri yanık ünitesini gezerek Yalçın Atlıdan bilgi aldılar. Tören kokteyl ikramı ile sona erdi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Yalçın Atlı Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title