Haberler

Uşak Ak Partili Bostancı Muhalefete Yüklendi

Ak Parti Uşak 5'inci Olağan Merkez İlçe Kongresi'ne katılan AK Parti Grup Başkan Vekili Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, muhalefete yüklendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye; AK Parti Grup Başkan Vekili Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı AK Partili Nurullah Cahan, Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Mevcut Başkan Mehmet Arslan'ın aday olmadığı kongreye, Turgay Eser tek isim olarak girdi.

Kongrede konuşan Parti Grup Başkan Vekili Prof. Dr. Naci Bostancı, AK Parti Uşak milletvekilleri Uz. Dr. İsmail Güneş ve Avukat Mehmet Altay'ın uzmanlık alanları üzerinden muhalefete yüklendi. Bostancı, İsmail Güneş biliyorsunuz Kulak Burun Boğaz mütehassısıdır. Kendisine söylüyorum muhalefeti bir muayene et diyorum. Muhalefeti bir kontrol et kulağı duyuyor mu Hem kendi söylediklerini hem bizim söylediklerimizi. Orda bir problem var gibi İsmail. Meclisteki en önemli ve kutsal görevlerden birisi muhalefetin kulaklarına bakmak ve aynı zamanda boğazına bakmaktır. Gırtlak mühim. Oradan nefeste gelir kelamda gelir. Yanlış kelam gelmesin. Bazen o yanlış kelamı duyuyoruz. Boğazında bir kontrole ihtiyacı var. Burun kısmına ilişkin konuşmayayım esprim ağır kaçar. Mehmet kardeşim ise hukukçu. Biliyorsunuz namus kelimesi aslında Yunanca bir kelimedir. Nomos'tan gelir, Arapça zannedilir. Ama değildir. Nomos, kural ve düzen demektir. Birisine namussuz denildiğinde kastedilen kurala ve düzene uymayan kişi demektir. Bu Nomos konusunda da Mehmet kardeşimin muhalefete katkılarının olacağını düşünüyorum. Mühim bir iş, mühim dedi.

BİZ HERKESİ KUCAKLIYORUZ

AK Parti'nin İstanbul, CHP'nin de köyün bakkalı olduğunu vurgulayan Bostancı, Siz hala köyün bakkalından alışveriş yapacaksanız yapın ama İstanbullu olmak istiyorsanız gideceğiniz adres bellidir. Ucuzunu ve kalitelisini almak istiyorsanız, hizmet almak istiyorsanız, her ne olursa olsun mantığından çıkıp, köyün bakkalı mantığından çıkıp modern şehirlerin mantığında olacaksınız. Bizim bakışımız budur. Coğrafyamızda çok farklı insanlar var, olsun. Bir memleketi perişanlığı, düşkünlüğü ve güzelliği ile birlikte kucaklamak önemlidir. AK Partiyi büyük yapan bunlardır diye konuştu. Muhalefet ile ilgili olarak söylediklerinin şaka olduğunu belirten Bostancı, şunları söyledi

Muhalefet keşke daha iyi, daha başarılı olsa. Keşke lüzumsuz işlerle ilgilenmese. Sayın Kılıçdaroğlu yine lüzumsuz bir işle ilgileniyor. Bizim dış işlerimizle MİT ilgileniyormuş. ya senin için dışına çıkmış MİT'e gerek yok ki. İki grup başkan vekili biri genel başkan adayı oldu. Baktım aday olduktan sonra bize söylediği ne kadar ağır laflar varsa aynısını Kemal Kılıçdaroğlu için söylüyor. Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na 'Asıl diktatör sensin' diyor. Emine Ülker Tarhan'da Kılıçdaroğlu'na 'Sizden korkulur, ne yaptığınız ve geleceğiz belli değil' diye bir laf etti. Bunlar MİT üzerinden de olsa millet ilgi göstermiyor, sanki iktidar ilgi gösteriyormuş gibi hava yaratalım istiyor. ya kardeşim sen ilgiyi iktidardan ondan bundan bekleme, git milletten ilgiyi sağlamanın bir yolunu bul.

Kongrede 389 delegeden 202'si katıldı. 202 oyun kullanıldığı kongrede; 183 oy alan Turgay Eser, AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi. 19 oy boş çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Naci Bostancı Ak Parti Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title