Haberler

Uşak'a Şehit Ateşi Düştü

Uşak'a şehit ateşi düştü Ankara'daki terör saldırısında Uşaklı Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer de şehit düştü.

Uşak'a şehit ateşi düştü

Ankara'daki terör saldırısında Uşaklı Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer de şehit düştü. Şehidin babası Ankara'ya giderken, acı haberi alan annesi fenalık geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.

Ankara'daki terör saldırısında Banazlı Hava Astsubay Kıdemli Başçavuş Erkan Tümer de şehit düştü. Evli ve iki çocuk babası olan 23 yıllık asker Erkan Tümer'in Banazköy'de yaşayan babası Necmettin Tümer'in, Ankara'ya gittiği öğrenildi. Anne 65 yaşındaki Hatice Tümer ise, eve gelen yetkililerce iletilen şehadet haberini öğrenince yıkıldı. Fenalaşan anne Hatice Tümer, eve gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Banaz Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

KENTTE ÜZÜNTÜ HAKİM

Şehit haberi başta Banaz ve Banazköy olmak üzere Uşak'ta üzüntü yarattı. Egemen ve Yeşim isimli iki çocuğu olan Erkan Tümer'in son olarak 20 gün önce bir yakınının cenazesi için memleketi Uşak'a geldiği belirtildi. Şehidin baba ocağı Türk bayrakları ile donatılırken, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner şehidin baba ocağına gelerek taziyelerini iletti.

DAYISINDAN TERÖR SON BULSUN DİLEĞİ

Şehidin dayısı Mustafa Arslan, terör belasının son bulmasını isteyerek, "Yeğenim 23 yıllık askerdi. Eşi Nihal ve iki çocuğu ile örnek bir babaydı. Vatanını severdi, Allah rahmet eylesin başımız sağ olsun. Terör belasının artık sona ermesini istiyorum. Başka anneler ağlamasın" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Banaz Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title