Haberler

Usain Bolt ile Tek Gece Geçiren Kadın, Her şeyi Bir Bir Anlattı

Güncelleme:

Usain Bolt ile yatakta çektirdiği pozlar ile dikkatleri üzerine çeken Jady Duarte, efsane atlet ile Olimpiyat köyünde geçirdiği gecenin tüm ayrıntılarını anlattı.

Rekortmen atlet Usain Bolt ile geçirdiği bir gecenin ardından tüm dünyanın dikkatini üzerinde toplayan Jady Duarte o anları anlattı.

OLAY GECENİN TÜM DETAYLARINI ANLATTI

Rio'da Olimpiyat şampiyonluğu ile birlikte 30'uncu yaşını kutlayan Bolt ile bir kulüpte tanışan Duarte, yatakta çektiği pozlarını wattsap'tan arkadaşlarına gönderince tüm dünyanın gözleri ona çevrilmişti. 20 yaşındaki Duarte, Usain Bolt ile Olimpiyat köyünde geçirdiği gecenin tüm ayrıntılarını anlattı.


TEK KİŞİLİK YATAKTA KALDILAR

Jady Duarte, gece kulübünde tanıştıktan sonra Bolt ile birlikte Olimpiyat köyüne gittiklerini ve o geceyi tek kişilik bir yatakta geçirdiklerini söyledi.

ÇIPLAK DANSLA BAŞTAN ÇIKARMIŞ

O sırada Usain Bolt'un Rihanna'nın Work adlı şarkısını dinlemeyi tercih ettiği de genç kadının anlattıkları arasında. Duarte, şampiyon atletin güçlü kasları ve bu şarkı eşliğinde yaptığı çıplak dansla kendisini baştan çıkarmaya çalıştığını da sözlerine ekledi.


"YOL BOYUNCA SÜREKLİ ÖPÜŞTÜK"

Jady Duarte, Bolt'un kendisini lüks bir otel yerine olimpiyat köyüne götürmesine şaşırdığını da anlattı. Genç kadın "Ama buna çok da dikkat etmedim. Çünkü yol boyunca sürekli öpüştük" dedi.

100 DOLARLA AYRILDI

İşsiz olan genç kadın, Bolt ile geçirdiği gecenin ardından kendisine taksiye binmesi için verilen 100 dolarla birlikte olimpiyat köyünden ayrıldığını da söyledi.

Hiç İngilizce bilmeyen Jady Duarte, Usain Bolt ile Google'ın çeviri uygulaması aracılığıyla anlaştıklarını da söyledi.


TEYZESİ BÜYÜTTÜ

İki çocuk annesi olan Duarte'nin acıklı bir hayat öyküsü de var. Anne ve babası tarafından bir bebekken terk edilen Duarte'yi büyük teyzesi büyüttü.

Bu arada Jady Duarte'nin bir dönem Rio'nun en korkunç uyuşturucu tacirlerinden biri olan Douglas Donato Pereira ile ilişkisi olduğu da ileri sürülenler arasında. Diná Terror lakabıyla tanınan Pereira, geçtiğimiz mart ayında öldürüldü. Olayın basına yansımasının ardından tüm gözler Usain Bolt'un bir süredir birlikte olduğu ileri sürülen Kasi Bennett'e çevrildi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Usain Bolt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title