Haberler

Urla Limantepe Sualtı Kazı Kursuna Katılanlara Sertifika

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanlığının değişik illerdeki kazı alanlarında çalışanlara, Limantepe Kazı Başkanı Hayat Erkanal tarafından sualtı kazı çalışmaları eğitimi verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığının değişik illerdeki kazı alanlarında çalışanlara, Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal tarafından sualtı kazı çalışmaları eğitimi verildi.

Bu sene Bakanlık sualtı kazı alanı kursuna katılanlardan oluşan 9 kişilik ekibe sertifikaları Limantepe 'de düzenlenen törenle verildi. Törene İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, Urla Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal ve eşi Prof. Dr. Armağan Erkanal, Kazı alanı Müdürü Vasıf Şahoğlu, davetliler ve kursiyerler katıldı. Törende konuşan İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, yaptığı konuşmada Erkanal hoca gibi bir değerli insandan bir şeyler öğrenmenin çok önemli olduğuna değinerek kursa katılanlara başarılar diledi. Erkanal, kursun her sene devam ettiğini bir önceki sene kursa gelenlerin bir sonraki sene bilgilerini tazelediklerini de vurguladı. Daha sonra eğitimlerini tamamlayan 9 kişiye sertifikaları verildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultan Abdülaziz Hayat Erkanal İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title