Haberler

Urla'da Fotoğraf Sergisi Açıldı

İzmir'in Urla İlçesinde Gazhane Binası Olarak Bilinen ve Restore Edilerek Sergi Salonuna Dönüştürülen Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi'nde Cem Yatman'ın 'Bisikletler' Adlı Fotoğraf Sergisi Açıldı

İzmir'in Urla ilçesinde gazhane binası olarak bilinen ve restore edilerek sergi salonuna dönüştürülen Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi'nde Cem Yatman'ın 'Bisikletler' adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Perşembe Akşamı Bisikletçilerinin de katıldığı serginin 8 Ocak 2011'e kadar açık kalacağı bildirildi. Serginin açılışından önce Perşembe Akşamı Bisikletçileri Urla sokaklarını dolaştılar. Kendisi de Perşembe Akşamı bisikletçilerinden olan ve seyahatlerinde bisiklet ve bisikletçileri çeken Cem Yatman, açılışta şunları söyledi:

'Perşembe Akşamı Bisikletçileri İzmir'de 3 yıldan beri her Perşembe akşam turları yaparak bisikletin kentin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu herkese hatırlatmaya çalışan bir ekiptir. Bizim başlattığımız bu harekete şu anda 20 şehir de destek vererek katıldı. Türkiye'nin 20 şehrinde her Perşembe akşamı saat 20.00'de ayrı şehirlerde ama aynı coşkuyla pedallıyoruz. Perşembe Akşamı Bisikletçileri'nin en önemli felsefesi bisikleti hayatın her noktasına sokmak. Zaten bizlerin anlatıldığı bir fotoğraf sergisi de hayatın en temel noktalarından birisidir.'

(KAY-BAH) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title