Haberler

Urla'da Ak Partili Eroğlu ve Çolak Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Urla Belediye Başkan adayı Erşan Eroğlu seçim alan çalışmalarına devam ediyor. Bu defa yaptığı esnaf gezisinde partisinin Urla Meclis Üyesi adayı Tanju Çolak'da vardı.

Ak Parti'nin Urla Belediye Başkan adayı Erşan Eroğlu ile seçim çalışmalarına katılan Çolak, ilçede esnaf ziyaretlerine katıldı. Ziyarette bulundukları alanlarda bayanlara karanfil dağıtıldı. Erşan Eroğlu; " Tanju Çolakla beraber Urla esnafını ziyaret ettik. Yolumuz üzerinde karşılaştığımız Urlalılar bize moral verdi. Urlalıların bu tutumlarından Tanju Çolakta çok etkilendi. Nasip olursa beraber Urla'da çok işler yapacağız." Dedi.

Tanju Çolak Urla'da olmaktan memnun olduğunu belirterek; "Urla için çok güzel projelerimiz var. Urla çok güzel bir yer. Turizm potansiyeli olan bir yer ama maalesef atıl bırakılmış. Allah nasip ederde seçilirsek Erşan Beyle çok güzel projelere imza atacağız. Urla'yı bir spor turizmi olarak lanse edeceğiz. Antalya gibi olacak. Güzel günler Urla'yı bekliyor. Yeter ki Ak Partiyi tercih ederek AK Belediyecilik ile tanışın. Erşan Eroğlu ile birlikte Urla'da neler yapacağımızı görün." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tanju Çolak Ak Parti Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title