Haberler

Urla'da 26 Kişiye 'Fetö' Tutuklaması

İZMİR'in Urla ilçesinde, "Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması"na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 34 kişiden 26'sı tutuklandı.

İZMİR'in Urla ilçesinde, "Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması"na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 34 kişiden 26'sı tutuklandı. 4'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 8 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu belirlenen kişi, işyeri, dernek, yurt ve diğer kurumlara yönelik düzenlenen operasyonlarda İ.H.Ç., K.G., H.Ö., H.S., A.B., K.A., A.G., A.E., M.M.B., Ş.A., S.N., Ş.S., S.A., S.S., H.G., K.N.H., H.K., E.B., B.S., H.H.A., M.U., E.G., M.B., C.D., M.C., A.Z., M.D., K.Ş., C.K., R.E., H.W., Ç.B., Ö.K.V. ve U.A. gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 6 kişinin daha yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Polisteki, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 26'sı tutuklandı. Diğer 8 şüpheli arasındaki K.A., A.B., M.D. ve M.C. adli kontrol şartıyla, Ç.B., Ö.K.V., H.W. U.A. ise savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Urla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title