Haberler

Urla CHP'den Birlik ve Dayanışma Kahvaltısı

CHP Urla İçe Başkanlığı, birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.

CHP Urla İçe Başkanlığı, birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Kahvaltıya İzmir eski milletvekili Bülent Baratalı, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, yöneticiler ve parti üyeleri katıldı. Kahvaltıya katılanlara teşekkür eden İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, "Haftanın bir gününü eş ve çocuklarınıza ayıracağınız bu önemli pazar gününü, bizlere ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Partimizin dayanışma ve tanışma kahvaltısına hoş geldiniz" dedi.

Milletvekili Musa Çam da, konuşmasında milli eğitim sistemine ve açılıma değindi; "Hiç bir uçak yoktur ki ilelebet havada kalsın ve hiç bir hükümet yoktur ki ilelebet hükümdar olsun. AK Parti iktidarının da sonuna yaklaşılmıştır. Bu aşamada bizlere ve sizlere düşen, gerekirse kapı kapı, ev ev dolaşarak çalışmalar yapmaktır. Tüm il ve ilçe örgütlerimiz bu çalışmaları özveriyle yapıyorlar. Sizlere bu çalışmalarınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Baratalı Musa Çam İzmir Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title