Haberler

Urla CHP'de Baratalı Güven Tazeledi

CHP Urla ilçe kongresi yapıldı.

CHP Urla ilçe kongresi yapıldı. İki liste ile gidilen seçimde, mevcut başkan Yusuf Baratalı yeniden seçildi.

CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Hülya Güven ve Oğuz Oyan ile eski milletvekillerinin kongrede, Yusuf Baratalı ve Bülent İlhan'ın listeleri yarıştı. Blok liste ile gidilen seçimde, kullanılan 217 oydan 165'ini alan Baratalı ipi göğüslerken, İlhan'ın listesi 42 oyda kaldı. 10 oy ise geçersiz sayıldı.

Yeniden seçilen CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı'nın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Esin Canpolat, Ragıp Topal, Hakan Özbatur, Emel Çaylı, Hürriyet Ünal, Ercan Kızılay, Zehra Kaya, Ali İbrahim Kop, Hüdaverdi Koca, Levent Özgün Engin, Mehmet Atilla Özkaya, Ali Uzal, Oben Sezer ve Çağlagül Çetinkaya.

Bülent Baratalı, Kemal Karataş, Bahri Yalaz, Ufuk Özkan, Mehmet Yağcı, Seyfettin Şen ve Fatma Gülsoy ise il delegesi oldu.

(ÖK-ERG-

30.04.2012 14: 18: 21

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Baratalı Hülya Güven İzmir Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title