Haberler

Ürk Telekom'dan "Tatlıya Bağlayalım" Kampanyası

Türk Telekom'un borç faiz indirimini amaçlayan "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasından 20 bin 345 Tekirdağlı abone yararlanacak.

Türk Telekom'un "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasıyla, ödenmeyen telefon faturaları yüzünden telefonları kapatılan 2 milyona yakın aboneye borç faiz indirimi yapılacağı bildirildi. 8 Ocak-28 Şubat 2007 tarihlerinde geçerli olacak kampanya ile abonelerin birikmiş faizlerini yüzde 90'a varan indirimlerle ödemesi ve tekrar Türk Telekom hizmetlerinden yararlanmasının amaçlandığı belirtildi.

Tekirdağ'daki 20 bin 345 abonenin kampanyadan yararlanacağını belirten Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürü Fahrettin Göktürk, "Şimdiye kadar ancak 247 abonemiz borçlarına faiz indirim uygulanması için başvurdu. Biz tüm borcu olan abonelerin kampanyadan yararlanmasını istiyoruz. Borçları yüzünden icra işlemleri başlatılan, bu kampanya ile faiz indirimi isteyen abonelerin işlemleri durdurularak konuşmaya kapanan telefonları açılacak" dedi.

Tekirdağ'da Türk Telekom'a ödenecek asıl borç miktarının 7 milyon 424 bin 621 YTL olduğunu, bu borcun faizleriyle birlikte 20 milyon YTL'ye ulaştığını söyleyen Göktürk, "Bu borçluların hepsi icraya verilmiş. Şimdiye kadar Türk Telekom Tekirdağ Şubesi'ne ödenen borç miktarı 47 bin YTL. Türk Telekom tarafından borçlu abonelerin hepsine bu kampanyadan yararlanabilmeleri için adreslerine mektuplar gönderildi. Borç indirimi için yaptığımız kampanya masraflarını abonelere de aksatmıyoruz. Türk Telekom kendi cebinden ödüyor" şeklinde konuştu.

Kampanyadan faydalanmak isteyen aboneler, borçlarının ne kadar olduğunu ve konuyla ilgili ayrıntılı bilgileri Türk Telekom şubelerine başvurarak öğrenebilecek.

(SG-ED-FS-FS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title