Haberler

Ürgüp'te Uyuşturucu Operasyonu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yılbaşı gecesinde yapılan aralamalarda uyuşturucu ticareti yapan 4 kişi yakalandı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yılbaşı gecesinde yapılan aralamalarda uyuşturucu ticareti yapan 4 kişi yakalandı.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi kontrollerinde şüphelendikleri bir aracı takibe aldı. Takibe alınan araçta satışa hazır halde uyuşturucu hap, ruhsatsız tüfek, sallama tabir edilen bıçak ele geçirilirken, araçta bulunan 3 şahıs gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısların ifadesinde belirttikleri 4 ayrı eve Nevşehir KOM ve Jandarma'ya ait Narkotik köpekleri ile eş zamanlı operasyon yaptı. Aranan evlerde uyuşturucu hap ve bonzai ele geçirilirken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorgu ve ifadeleri tamamlanan şüpheliler ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından M.S. (20) ve S.G. (36) tutuklanmaları talebiyle hakim karşısına çıktı. Burada 'uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak' suçundan tutuklanan 2 kişi cezaevine gönderildi.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü son 15 gün içerisinde dört ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişinin tutuklandığı öğrenildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title