Haberler

Ürgüp'te Öğrencilere Karnelerini Kaymakam Balcı ve Belediye Başkanı Yıldız Dağıttı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, Türkan Diker İlkokulu ve Ayşe Dudu Sağdıç Çok Programlı Lisesinde öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ile öğrencilere karnelerini dağıttı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, Türkan Diker İlkokulu ve Ayşe Dudu Sağdıç Çok Programlı Lisesinde öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ile öğrencilere karnelerini dağıttı.

Dağıtım töreninde öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Balcı ve Başkan Yıldız, karneleri inceleyerek öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Balcı, öğrencilerden yarı yıl tatilini güzel bir şekilde değerlendirmelerini isteyerek yarıyıl tatili boyunca kitap okumalarını ve okudukları kitabı kendisine özetleyerek anlatana hediye vereceğini söyledi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise öğrencilerin okudukları kitabın parasını kendisinin karşılayacağının sözünü verdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Yıldız Alper Balcı Nevşehir Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title