Haberler

Ürgüp'te Eğitime Hayırsever Desteği

Hayırsever Ayşe Dudu Sağdıç tarafından Ürgüp’te yaptırılan ve kendi adı verilen 18 derslikli Ayşe Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi düzenlenen törenle açıldı.

Hayırsever Ayşe Dudu Sağdıç tarafından Ürgüp'te yaptırılan ve kendi adı verilen 18 derslikli Ayşe Sağdıç Çok Programlı Anadolu Lisesi düzenlenen törenle açıldı.

Okulun açılışı nedeniyle düzenlenen törene Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir İl Milli eğitim Müdürü Osman Şimşek, Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Okan Özcan, İlçe Emniyet Müdür İrfan Yabaş, Belediye Başkanı Fahri Yıldız, hayırseverler, okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, "Bugün Ürgüp için önemli bir günlerden birisi. Ürgüp Nevşehir İli İçerisinde en çok hayırseveri olan kamu hizmetlerinin daha ziyade devlet ve halkın birlikte yaptığı gerçekten önemli bir ilçemiz. Bu nedenle ben Ürgüplüleri bir kez daha tebrik etmek istiyorum. Gerçekten Ürgüplüye yapılan her hizmetin altında Ürgüplünün imzası da var. En son bütün ilçelerimizde özel idaremiz tarafından köylerde hizmet yapıldı, o yapılan hizmetlerin hepsi devlet tarafından yapıldığı halde Ürgüp'te Ürgüp halkı, Ürgüplü hemşerilerimiz köylerde yapılan hizmetlerde kendi imzasını bizimle birlikte devletle attı. Bu güzide okula katkı sağlayan Sağdıç ailesine şükranlarımı arz ediyorum, inşallah burada Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İlerlemesi, gelişmesi ve büyümesi için yetişecek olan nesiller en iyi şekilde en ideal şartlarda yetişme imkanı elde edecekler sizlerin sayesinde. Ben burada emeği olan herkese tekrar teşekkür ediyor şükranlarımı arz ediyorum. Bu güzel eserin Ürgüp'e ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı'da, okulun yapımını sağlayan Ayşe Dudu Sağdıç'a teşekkür etti. Kaymakam Balcı, "Ürgüp'te göreve başlayalı bir sene oldu.Göreve başladığımdan beri hayırseverlerin mesaisi ile uğraşıyorum ve bundan çok mutluyum. Veli Halıcı Amcamızla, Hanife Teyzemizle, Ayşe Teyzemizle, Veysel Amcamızla mesaimiz geçiyor. Ürgüp'teki okulların bir çoğunun hayırseverler tarafından yapılması tesadüf değil. Anadolumuzun bu kadim coğrafyamızda inanılmaz bir Anadolu kültürü var. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı tarafından hayırsever Ayşe Dudu Sağdıç'a plaket takdim edildi. Tören, protokol üyelerinin okulun açılış kurdelesi kesmesiyle son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ceylan Alper Balcı Nevşehir Ürgüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title