Haberler

Ürgüp'te 8 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, Ürgüp Kaymakamlığı ve TEMA Vakfı tarafından yürütülen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 8 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, Ürgüp Kaymakamlığı ve TEMA Vakfı tarafından yürütülen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 8 bin fidan toprakla buluşturuldu.

TEMA Vakfı tarafından Ürgüp ilçe merkezinde Eğrim Dağı mevkide gerçekleştirilen fidan dikim törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Okan Özcan, Ürgüp İlçe Emniyet Müdürü Zafer Akpınar, Ürgüp İlçe Müftüsü Abdül Muhammed Çınar, Ürgüp Tema Temsilcisi Hasan Doğan, Nevşehir Arıcılar Birliği Başkanı Ali Umutlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Buradaki törende konuşan Ürgüp Tema Temsilcisi Hasan Doğan, 2010 yılından bu yana Ürgüp'te 40 bin metrekarelik alanda ağaçlandırma çalışmaları yaptıklarını belirterek çalışmalarında kendilerine destek sağlayan Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı'ya, Ürgüp Kaymakamlığına, Ürgüp Belediyesine ve TEMA gönüllülerine teşekkür etti..

Doğan'ın konuşmasının ardından Vali Ceylan ve beraberindeki protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından fidanlar toprakla buluşturuldu. Eğrim Dağı mevkiine yaklaşık bin fidanın dikildiği belirtildi

Buradaki ağaç dikiminin ardından Vali Mehmet Ceylan, Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı ve beraberindekiler Yeşilöz Köyündeki ağaç dikimi törenine katıldı.

Burada da Ürgüp Kaymakamlığı ve Yeşilöz Köyü Muhtarlığı iş birliğinde 3 bin fidan dikildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Doğan Tema Vakfı Nevşehir Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title