Haberler

Urganlı'nın Altyapısına Neşter

Güncelleme:

Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu'ya bağlı Urganlı Mahallesinde altyapısı bulunmayan noktalara içme suyu ve kanalizasyon hattı kazandırdı.

Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesinde altyapısı bulunmayan noktalara içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattı kazandırdı. Yıllardır altyapı hizmeti bekleyen vatandaşlar, çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesi'ne içme suyu ve kanalizasyon şebeke ilaveleri yaptı. İçme suyu ve kanalizasyon noktasında yıllardır hizmet bekleyen vatandaşlar MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile rahat bir nefes aldı. MASKİ ekipleri tarafından Karaaslan ve Gündeş Sokakları'na şebeke hat bağlantılarının gerçekleştirilmesi, vatandaşları oldukça mutlu etti. Sağlıklı işleyen içme suyu ve kanalizasyon şebeke hattına sahip oldukları için mahalle halkının oldukça memnun olduğunu belirten Urganlı Mahalle Muhtarı Tarık Kayabaş, MASKİ ekiplerine, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Turgutlu Urganlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

URGANLI:

BURASI OVA OVA ADAMLARA TORPİL OLSUN DİYE YAPILMIŞ

0
0
yanıtYanıtla
huseyin altanMobil-ANDROID:

turgay baskan urganli herseyi hak edioyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title