Haberler

Urfaspor İçin Utanç Yılı Oldu

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor kurulduğundan bu yana tarihinin en kötü sezonunu geçirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor Kulübü bu sene tam tamına 53 futbolcu ile çalıştı.

Kimisi ile yollar ayrılırken, kimisi hala kadroya giremediği halde kulüpten para almaya devam ediyor. Urfa ekibi bu sezon içerisinde futbolculara 12 milyon lira para harcadı.

1 YILDA 5 HOCA DEĞİŞİR Mİ?

Sarı Yeşilliler 2015 sezonuna deneyimli teknik adam Cihat Arslan ile start verdi. Ligde başarılı sonuçlar alan Cihat Hoca ile yollar bir anda ayrılmış Osman Özköylü ile el sıkışılmıştı. Özköylü ile dikiş tutturamayan Urfaspor bu sefer de şansını Engin Korukır ile denedi. Her zaman olduğu gibi alınan kötü sonuçların faturası yine teknik adama kesiliyordu. Fatura Engin Hocaya kesildi ve 9 hafta boyunca altyapı sorumlusu olan Hüseyin Dağ yönetiminde maçlara çıkıldı. Kulüp yine kötü gidişatın bedelini teknik adama ödetiyordu. Dağ, daha sonra görevi Tugay Kerimoğlu'na devretti. Sarı Yeşilliler bu teknik adam grafiğiyle PTT 1.Lig'de bir rekor kırmış oldu.

TRANSFERLER DE BOŞ ÇIKINCA…

Urfaspor ekibi, daha önce Beşiktaş forması giyen Rodrigo Tello transferini yaparak ülke genelinde adından söz ettirmişti. Tello'nun ardından yine bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen ve Fenerbahçe'ye attığı müthiş golle hafızalara kazınan Ekram Dağ'ın da transferiyle Sarı Yeşilliler sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Bunun yanı sıra Urfa ekibi, Edinho, Simon Zence, Abdülkadir Özgen transferleriyle de adından söz ettirdi. Ekrem Dağ ve Edinho tüm oyuncular başka takımlarla el sıkıştı. Hal böyle olunca taraftarın isyan etmesi kaçınılmaz oluyor.


3 PUAN FARKLA PLAY-OFF'A VEDA ETTİ

Sarı Ceylanlar, geçtiğimiz sezon iyi bir grafik çıkararak ligi 52 puanla 8.sırada tamamlayarak play-off'u 3 puanla kaçırmış oldu. Urfaspor'un 3 puan önünde bulunan Antalyaspor ise bir üst lige çıkan takım olmuştu.

BİR TAKIM BU KADAR MI KÖTÜ OYNAR?

Şanlıurfaspor kurulduğu yıl olan 1969'dan bu yana adeta en kötü sezonunu yaşıyor. 2015-2016 sezonuna şampiyonluk parolası ile başlayan kulüp hayallerinin çok ötesinde kaldı. Şampiyonluk parolası bir yana dursun, ligi düşme hattında tamamladı. Urfaspor, oynadığı 17 maçta 17 puan alarak ligi 16. sırada bitirdi. Oran olarak ise her maçta sadece 1 puan alabildi.

11 ATTI 19 YEDİ

Şanlıurfaspor büyük umutlarla başladığı 2015-2016 sezonunun ilk yarısında rakip kalelere 11 gol atarken, kalesinde 19 gol yedi. Hem kalede hem de forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan kulüp, çıkmaza girmiş durumda.

MOURİNHO GELSE DE BOŞ!

Şanlıurfaspor 2015 sezonunun ilk yarısında Tugay Kerimoğlu bombasını patlattı. Bir dönem İngiltere'de Blackburn, Türkiye'de ise Galatasaray forması giyen Kerimoğlu'nun gelmesi Urfalıları heyecanlandırdı. Yalnız yine istediği sonuçları alamayan Urfaspor ekibi, ligin ilk yarısını düşme hattında tamamladı. Öte yandan bazı taraftarlar"Mourinho bile gelse boş" demeye başladı.

40 MİLYON BORÇ

Öte yandan kulüp en kötü sezonunu yaşarken, bazı çevreler ise bu kadar başarısızlık karşısında bir de rekor sayılabilecek 40 milyona yakın borcunun olduğunu iddia ediyor. Sadece bu sezon transferlere 12 milyon harcayan ama bir türlü istediği sonucu alamayan kulübün borç batağında olduğu iddia ediliyor.

OYUNCULAR KULÜBÜ TFF'YE ŞİKAYET ETTİ

Son yılların en zorlu yarışlarından biri olan PTT 1.Lig'de Tugay Kerimoğlu yönetiminde kötü günler yaşayan Urfaspor'da kötü bir sürprizle daha karşılaşıldı. 7 oyuncu alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etti. Öte yandan şimdiye kadar kulüpten çoğu oyuncunun alacaklarını alamadığı için ayrıldığı da ileri sürülüyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

ahmet demir:

şanlıurfaspor ne olursa olsun hep yanındayız

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

urfa çıkar busene urfa golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title