Haberler

Urfaspor'da Moraller Yerinde

Güncelleme:

Kulüp adına bir açıklama yapan Şanlıurfa spor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, son haftalarda alınan puanların kent kamuoyunca takdirle karşılandığını söyledi. Özellikle grubun güçlü ekiplerinden Ankara spor karşısında sergilenen futbolun gözleri kamaştırdığını ve spor çevrelerince takımın takdir edildiğini belirten Gökmen, "Artık son haftalara girilirken Hüseyin Dağ hocanın başında olduğu takımımız son derece güzel futbolla rakiplerini yenmeye başladı" dedi.

Takımın uzun zamandan bu yana galip gelememe sıkıntısını artık aştığını da sözlerine ekleyen Gökmen açıklamasında şu ifadelerine yer verdi: "Bu sezon ilk defa 2 maç üst üste kazanan bir takım olduk. Çok kolay yenilen bir takımken şimdi yenilmeyen bir takım haline geldik. İnşallah bu galibiyet serisi bu haftada devam edere ve taraftarımıza güzel bir galibiyet daha hediye ederiz.

Şuanda bizim ligde herhangi bir hedefimiz yok sadece ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bundan dolayı kalan son 3 maçımıza da 3 puan için çıkacağız. Rakiplerimizin ister küme düşmemek için, isterse de şampiyonluk için oynamaları bizi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Aslan futbolcularımız, son haftalarda nasıl güzel futbol ortaya koydularsa kalan maçlarda da bunu sahaya yansıtacaklarından taraf hiçbir şüphem yok. Bunun için bu 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılacağız."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Şanlıurfaspor Gökhan Gökmen Hüseyin Dağ Ankaraspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title