Haberler

Urfaspor'da Kurumsallaşma Yolunda Bir Adım Daha

Güncelleme:

Şanlıurfaspor'da ilk basın toplantısını düzenleyen Kulüp CEO'su İsmet Türker, "Şanlıurfaspor'un marka değerini arttırmayı amaçlıyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor Kulübü'nün düzenlediği basın toplantısında konuşan Kulüp CEO'su İsmet Türker, " Şanlıurfaspor'un marka değerini arttırarak, kalıcı gelir noktasında projeler geliştireceğiz" dedi.

El Ruha otelde gerçekleştirilen basın toplantısına Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Genel sekreter Mahmut Saatcı, yönetim kurulu üyeleri, İsmail Bağıban, Süleyman Aksu, Halil Kızılelma, Kulüp CEO'su İsmet Türker ve Şanlıurfa'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

"SİZLERİN DESTEĞİ İLE BAŞARI GELECEK"

Basın toplantısında Kulüp CEO'su İsmet Türker, "Şanlıurfaspor'un marka değerini arttırarak projeler geliştireceğiz" dedi.

Türker, "Şanlıurfasporun benim için çok büyük bir önemi var. Bende Diyarbakırlıyım, bu bölgenin insanıyım. Beni bu göreve getiren Başkanımız Fethi Şimşek ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Kulüplerdeki CEO'ların görevi yönetim kurulu başkanını, yönetimini ve icra kurulunu temsil ettiğini bilmenizi isterim. Benden bugünden itibaren Şanlıurfa'nın beklentisini bilen biri olarak sizlerden biri olarak yanınızda beraberinizde olacağım. Sporun barış dostluk ve kardeşlik vurgusuyla başarının sadece yönetim kurulundan değil sizlerin de desteği ile geleceğine inanmaktayım. Süper lige çıkınca tüm bölge sevinecek" diye konuştu.

"KALICI GELİR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Sportif başarının alt yapı ve akademi okulların en hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ile başlanacağını ifade eden Türker, "Yönetim kurulu, futbolcu, teknik heyet Tüm Şanlıurfalılar ve taraftar olarak herkes kenetlenecek ve bu olmazsa olmazımız bu olacaktır" dedi.

Kulüpteki olmazsa olmaz denilen kriterleri sıralayan CEO Türker; "Kulüp içerisinde kurumsallaşmak, Kulübümüz ile resmi kurum ve kuruluşlar arasında diyalog sağlamak, Halkımızın kulübümüzü sahiplenme duygusunu arttırmak için çeşitli etkinlik düzenlemek PASSOLİG satışlarını arttırmak için en hızlı bir şekilde şehrimizde PASSOLİG satışlarını hızlandırmak ve hedef olarak 100.000 PASSOLİG satışını yapmak, Yerel yönetim ile işbirliği yaparak kulübümüzün sürekli gelir elde etmek için proje yapmak ve en önemlisi Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Ben sporcunun Zeki, Çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' diyen gençliği yetiştirmek için proje hazırlamak gerekiyor" diye ekledi.

'MANİSA MAÇINI URFA'DA OYNAYACAĞIZ'

Şanlıurfaspor CEO'su İsmet Türker, 8. Haftada oynanacak Şanlıurfaspor-Manisaspor maçının GAP Arena stadında oynanacağını belirtirken, "Burada oynayacağımız ilk maçımız bizim için bir milat olsun. Şuanda passolig satışlarında sahamızda oynamamaıza rağmen 9 sıradayız. Ben PASOLİG satışlarının çok daha artacağına inanıyorum. Sizlerinde bu konuda desteklerinizi istiyoruz. Şanlıurfaspor'un süper lige çıkması ilçelerimize katkısı olacak illerimize katkısı olacak. Doğu ve Güneydoğu'ya katkısı olacak" diye konuştu.
Basın toplantısı daha sonra basın mensupları ile karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfaspor Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title