Haberler

Urfaspor'da Gecenin Yıldızı Tello

Güncelleme:

GAP Arena'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Şanlıurfaspor, zorlu karşılaşmadan 2-0'lık skorla üstün gelen taraf oldu.

PTT 1. Lig'in 24'üncü haftasında Güneydoğu derbisi için kendi evinde grubun güçlü takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediye spor'u ağırlayan sarı yeşilli ekip Şanlıurfa spor, iki golle 3 puanın sahibi oldu.

Grupta Play-Off'u garantilemek için hafta başından bu yana Antep maçına odaklanan Şanlıurfa spor, sergilediği muhteşem futbol ile taraftarın uzun süren alkışlarını topladı. İlk yarıda Tello'nun ceza sahasına attığı topla buluşan Serdar'ın golü ile ilk farkını bulan Şanlıurfa spor, ilerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarıyı 1-0'lık skorla tamamladı.

İkinci yarıda yine rakibine nazaran daha üstün futbol sergileyen sarı yeşilli ekip, bulduğu birçok pozisyonu golle buluşturamayınca maçın sonlarına doğru kendi sahasına doğru çekildi. Rakibine gol şansı vermeyen Şanlıurfasporlu futbolcular, son dakikalarda bu kez Tello'nun golü ile farkı ikiye çıkardı.

Maçın ardından Urfa spor'un galibiyetine sevinen isimlerden Urfalı spor yorumcusu Hayri Ülgen, TRT Spor'da yaptığı değerlendirmesinde "Her iki takımı da kutluyorum. Son derece güzel bir maç izledik. Şanlıurfaspor, Güneydoğu derbisinde aldığı galibiyetle Play-Off'u garantiledi diyebiliriz. Urfasporlu futbolculardan özellikle Tello'yu daha bir beğendim. Kendisini tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca yüreğini ortaya koydu ve URfaspor'un galibiyet almasındaki en önemli isin oldu" dedi.

URFASPOR, ÖZKÖYLÜ İLE YİNE KAYBETMEDİ

İlk maçına deplasmanda Elazığspor karşısında çıkan Özköylü, oyuncularının 9 kişi kalmasına rağmen maçtan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Daha sonra Karşıyaka ile seyircisi önünde mücadele eden Şanlıurfaspor, karşılaşmada uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 galip geldi ardından Osmanlıspor ile de sahasında 1-1 berabere kaldı.
Son olarak deplasmanda Orduspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden sarı yeşilli ekip, bu kez Antep'i 2-0'lık skorla geçti. Böylelikle Özköylü Urfaspor'da şimdiye kadar 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak 11 puan topladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Şanlıurfaspor Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title