Haberler

Urfalı Sporcular Gurur Yaşattı

Güncelleme:

Oslo'da düzenlenen Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Şanlıurfalı sporcular Yıldırım Oğuz ve Sezer Ağolday hem Urfa'ya hem de Türkiye'ye gurur yaşattı.

14 – 20 Ekim 2016 tarihleri arasında Norveç' de yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasında Şanlıurfalı sporcular şampiyonaya adeta damgasını vurdu.
Şampiyonada 67 kilogramda Yıldırım Oğuz şampiyon olup bayrağımızı göndere çektirerek Şanlıurfa'ya ve Türkiye'ye büyük bir mutluluk yaşatırken yine Şanlıurfalı sporcu Sezer Ağolday şampiyonada 54 kilogramda 2. oldu. Norveç'in başkenti Oslo'da yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa Şampiyonasına 25 ülkeden bin 300 sporcunun mücadelesiyle gerçekleşen bu önemli organizasyonda sporcuların yapmış olduğu büyük başarının mimarı Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun oldu. Gelen bu başarılarla ilgili

KEŞKÜŞ EKİBİ KUTLADI
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Hakan Keşküş yapmış olduğu açıklamada; "Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak halisane niyetle bütün ekibimizle beraber hummalı bir çalışmanın içerisindeyiz. Yüce Rabbime hamdolsun ki yapmış olduğumuz çalışmaların dönüşümünü almaktayız. 14 – 20 Ekim 2016 tarihleri arasında Norveç' de yapılan Büyükler Kick Boks Avrupa Kupası Şampiyonasında Şanlıurfa'mızı ve Ülkemizi başarıyla temsil eden sporcularımızın gözlerinden öpüyorum. Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun hocamıza da ayrıca teşekkür ediyorum.
Gerçekten yoğun bir katılımın olduğu bu büyük organizasyonda Şanlıurfa'mızı başarıyla temsil ederek 67 kilogramda Yıldırım Oğuz şampiyon olarak şanlı bayrağımızı göndere çektirerek bizleri gururlandırıp mutlu etmiştir. Bununla beraber yine Şanlıurfalı sporcumuz Sezer Ağolday da büyük bir başarıya imza atarak Avrupa kupası şampiyonasında 2. olarak bizleri sevindirmiştir. Çocuklarımızın yapmış olduğu bu büyük başarılar diğer sporcularımıza da rol model olacaklarının altını çizen Keşküş bu başarılarla yetinmeyeceğiz, sürekli daha nasıl iyisini yapacağız ve daha iyisini nasıl yapabiliriz anlayışı çerçevesinde çalışmalarımıza hummalı bir şekilde ara vermeden devam edeceğiz. Bu başarılı olan sporcularımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Haliliye Belediyesine teşekkür ediyorum. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Spor Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title