Haberler

    Urfa'ya Süper Lig'den Takviye

    PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor'dan Halil Çolak ve Emrah Tuncel ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-yeşilli ekip, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'dan 29 yaşındaki kaleci Emrah Tuncel ile orta saha oyuncusu 28 yaşındaki Halil Çolak'ı, sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

    PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Akhisar Belediyespor'dan Halil Çolak ve Emrah Tuncel ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı

    Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-yeşilli ekip, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'dan 29 yaşındaki kaleci Emrah Tuncel ile orta saha oyuncusu 28 yaşındaki Halil Çolak'ı, sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

    İlk devreyi Akhisar'da geçiren ve aslen Şanlıurfa Birecik'li olan Halil kendini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı Kulüp başkanı Fethi Şimşek ve Futbol şube sorumlusu Muhammed Kerem Şimşek ile birlikte attı.

    Halil Çolak yarın Şanlıurfa'ya giderek antrenmanlara başlayacak

    Şanlıurfaspor'a imza atan Emrah Tuncel daha önce Malatyaspor, Boluspor ve Adana Demirspor takımlarında, Halil Çolak ise Kasımpaşa'da forma giydi.

    Halil Çolak

    IMG-20160119-WA0006-640x360

    Emrah Tuncel

    IMG-20160119-WA0002-640x360

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Şanlıurfaspor Emrah Tuncel Halil Çolak Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title