Haberler

Urfa İle Ankara Ticaret Borsaları Kardeş Oldu

Güncelleme:

Şanlıurfa Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Borsası'nın ardından bu kez Ankara Ticaret Borsası ile kardeşlik protokolü imzaladı.

İkili işbirliğini güçlendirmek ve pekiştirmek için geçtiğimiz günlerde Nizip Ticaret Borsası ile kardeş borsa protokolü imzalayan Şanlıurfa Ticaret Borsası, Ankara Ticaret Borsası ile de kardeş borsa protokolü imzaladı. Gerçekleşen imza töreninde konuşan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa ve Ankara Ticaret Borsası'nın kardeşlik ve dostluk ilişkilerinin çok eskiye dayandığını ve gerçekleşen imza töreniyle kardeşliklerini kayıt altına almak istediklerini söyledi.

Ankara'ya ve Ankara Ticaret Borsası'na gittiklerinde hiç yabancılık çekmediklerini de kaydeden Başkan Kaya; "Kendimizi evimizde, borsamızda gibi hissettik. Bu açıdan, ATB'nin Yönetim Kuruluna, meclisine ve başkanlarına çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ise; kardeşlik ve dostluğun çok önemli kavramlar olduğuna dikkat çekerek; "Bundan böyle, dost ve kardeş borsamız Şanlıurfa Ticaret Borsası'yla çok daha büyük projelerde işbirliğimizi artırarak örnek çalışmalar gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Meclis Başkanı Erol Gemalmaz ile hazırlanan protokolü imzaladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Kaya Nizip Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title