Haberler

Urfa'da Polisten Çocuklara Sürpriz

Güncelleme:

Şanlıurfa'da polis, Müslüm Gülel Ortaokulu öğrencileriyle ilk önce yemek yedi ardından sinemaya giderek hep birlikte film izledi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, çocuk ve gençlerin suçlardan korunması, sosyal yaşamlarına destek olunması, bilgilendirilmesi ve başarının ödüllendirilmesi amaçları doğrultusundaki etkinliklerini sürdürüyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli birçok sosyal proje ve faaliyetler yürüten Urfa Emniyeti son olarak öğrencilere yönelik gezi düzenledi. Kentin Şehitlik semtinde eğitim öğrenim gören Müslüm Gülel Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 150 kişilik bir grupla bir araya gelen polis, ilk olarak yemek yedi ve ardından sinemaya giderek film izledi.

Öğrenci ailelerinin izni ile hafta sonu yoğun ders ve sınav streslerinden uzak, eğlenceli bir gün geçiren gençler, kendilerine bu imkanı sağlayan polislere teşekkür etti.

Bu arada etkinliğe katılan Okul Müdürü Selami Bülbül ve Fen Bilgisi Öğretmeni Özge Güneş öğrencilere yönelik faaliyetleri nedeniyle Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu'na şükranlarını iletti.
Emniyet etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Düzenlenen etkinlikteki amaç okul hayatlarında, aile yaşamlarında başarılı ve örnek olan çocuklarımızın farklı ortamları görme, burada öğretmenleri ve polis abileriyle bir araya gelme, Polis teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu göstermektir" şeklindeki ifadelere yer verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yerel Haberler

title