Haberler

Urfa'da Partilerde İstifalar Sürüyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'da meclis üye listelerine tepki gösteren MHP Haliliye İlçe Başkanı M. Emin Dirdanoğlu partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Urfa siyaset gündemini dün MHP ve AK Parti'den gelen istifalar belirledi. Belediye meclis üyeliklerine tepkiler nedeniyle istifaların bu seferki adresi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oldu. MHP Haliliye İlçe Başkanı M. Emin Dindaroğlu dün partisinden istifa etti. Noter aracılığıyla istifasını sunan Dinderoğlu'nun ardından bazı parti yöneticilerinin de aynı şekilde istifalarını sunduğu öğrenildi. MHP Urfa teşkilatında uzun süre görev yapan Dindaroğlu'nun meclis üyeliği listesine tepkisi sonucu istifasını gerçekleştirdiği belirtildi. MHP ismiyle özdeşleşen Dindaroğlu'nun eşinin Kadın kollarında, oğlu ve damadının ise ülkü ocaklarında aktif görevlerde bulundukları öğrenildi.

Bu arada Viranşehir Ak Parti'den de istifalar devam ediyor. Parti ilçe kurucularından Ali Kuran ve ailesinin parti yönetiminden istifasının ardından bu kez İlçe Başkan Yardımcısı Ibrahim Çapa istifa ettiğini açıkladı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title