Haberler

Üreticilere Fidan Dağıtımı Yapılacak

Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı bölgesinde meyveciliği ve tarımsal faaliyetleri geliştirmek amacıyla üreticilere Aşısız Antep Fıstığı, Ceviz ve Badem fidanı dağıtımı gerçekleştirecek.

Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı bölgesinde meyveciliği ve tarımsal faaliyetleri geliştirmek amacıyla üreticilere Aşısız Antep Fıstığı, Ceviz ve Badem fidanı dağıtımı gerçekleştirecek.

Yunusemre Belediyesi üreticileri rahatlatan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Daha önceden üreticilere Antep Fıstığı ve Ceviz fidanı dağıtan, meyve bahçeciliği ve organik tarım konusunda yaptığı projeler ile çiftçilerin üretimine katkı sağlayan Yunusemre Belediyesi, Aşısız Antep Fıstığı, Ceviz ve Badem dağıtımı yapacak.

Yunusemre Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürü Ramiz Çoban, Yuntdağı bölgesinde tarımsal faaliyetleri geliştirmek amacıyla fidan dağıtımı gerçekleştireceklerini belirterek, "Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü olarak Yuntdağı bölgemizde kırsal anlamda faaliyetlerde bulunmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi, özellikle Yuntdağı bölgesinde gerçekleştirdiğimiz projelere büyük önem veriyor. Başkanımızın talimatıyla üreticilere Aşısız Antep Fıstığı, Ceviz ve Badem dağıtımı gerçekleştireceğiz. Çiftçilerimizin başvuruları, Muradiye Ek Hizmet Binası'nda kabul edilmektedir. Başvuru gerçekleştirecek üreticilerimizin dilekçe, taahhütname ve tapu fotokopisini beraberinde getirmesi gerekmektedir. Müracaatlar 15 Aralık 2015 tarihinde sona erecektir. Ürün çeşitliliğinin bölgemizde artmasını sağlayarak halkımızın refah seviyesini yükseltmek amacıyla üreticilerimize destekte bulunmaya devam edeceğiz."dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title