Haberler

UPK, Desteklemeleri Erken Talep Etti

Güncelleme:

Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri,çiftçi desteklemelerinin erken ödenmesini istedi.

Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü ile görüşerek çiftçi desteklemelerinin erken ödenmesi talebinde bulundu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Ulusal Pamuk Konseyi(UPK) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çiçek, UPK Yönetimi ile birlikte, desteklemelerin erken ödenmesi ve destekleme priminin arttırılması için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mevlüt Gümüş ve Genel Müdür Yardımcısı Ümit Bayram Kutlu ile görüştü.

Gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çiçek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri ile görüştüklerini ve 0,55 TL olan pamuk destekleme primlerinin 0,75 TL'ye çıkarılması talebinde bulunduklarını belirterek her yıl Haziran ayında ödenen destekleme primlerinin ise Mart- Nisan aylarında ödenmesini istediklerini söyledi.

'ERKEN ÖDEME MAĞDURİYET GİDERECEK'

Desteklemelerin erken ödenmesi durumunda üreticiye fayda sağlanacağını ve üreticilerin mağduriyetlerinin bu şekilde giderileceğini ifade eden Çiçek, "Bakanlığımızın Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü ile görüştük, taleplerimizi ve sıkıntıları ilettik. İnşallah çiftçilerimize en kısa zamanda müjdeli haberi vereceğiz" şeklinde konuştu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Mevlüt Gümüş'e gerçekleştirilen ziyarette; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çiçek, Ulusal Pamuk Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Kocagöz, UPK Yönetim Kurulu Üyeleri; Selahattin Güneş, Besim Özbek, Ali Şimşek, Nezihi Aslankeser, Fuat Tanman ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mevlüt Gümüş Şanlıurfa Ali Çiçek Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title