Haberler

Yıldırım: 62. Hükümet 2023 Hedeflerine Yürüyecek

Güncelleme:

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulan 62. Hükümetin başarılı olacağına inandığını belirtti.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulan 62. Hükümetin başarılı olacağına inandığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde demokrasinin güzel bir örneğini gerçekleştirerek, ilk defa millet olarak Cumhurbaşkanı'nı seçtik diyen Ali Yıldırım, Türkiye'nin son on yıllık süreçte başarılı bir performans sergilediğini söyledi. Yıldırım, gerek ekonomik gerekse demokrasi açısından ülkemizin başarılı olduğuna değinerek, bu kapsamda 62. hükümetin hayırlı olmasını temenni etti. Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında, Türkiye'nin 2023 yılı hedeflerine yürüyeceğine değinen Başkan Yıldırım, seçim havasından kurtulan Türkiye'nin ekonomik hedeflere yoğunlaşması gerektiğini belirtti.

Artık gündemde ekonominin ön planda olması gerektiğini söyleyen Yıldırım, "Siyasi istikrar ekonomik istikrarı sağlar. Küçülen dünyada her şey bir anlamda basitleşti. Ülke olarak üretime, sanayiye odaklanmalıyız. Üretmeyen ülkeler ekonomik olarak bağımsız olamaz. Hep birlikte 2023 hedeflerini sahiplenmemiz gerekiyor. Bu hedeflere ulaşmanın yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. 62. Hükümetimizin bu anlamda herkesi bir araya getireceğine inanıyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Davutoğlu Ali Yıldırım Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title