Haberler

Ünyeliler 'Milli İrade Nöbeti Diploması'nı Aldı

15 Temmuz hani darbe girişiminin ardından ilk dakikalardan itibaren aradan geçen 27 günden meydanları biran olsun boş bırakmayan Ünyelilere ’15 Temmuz Milli İrade Nöbeti Diploması’ verildi.

15 Temmuz hani darbe girişiminin ardından ilk dakikalardan itibaren aradan geçen 27 günden meydanları biran olsun boş bırakmayan Ünyelilere '15 Temmuz Milli İrade Nöbeti Diploması' verildi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Garnizon Komutanı Gökhan Coşkun, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın ve MHP Ünye İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız imzası taşıyan diplomalarda, "15 Temmuz gecesinden bu yana devletimiz ve milletimiz adına günlerdir meydanları eviniz görüp sokakları boş bırakmayarak göstermiş olduğunuz üstün fedakarlık için Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına şükranlarımızı sunarız" ifadelerine yer verildi.

İlk etapta 5 bin adet olarak hazırlanan diplomalar kişilerin isimlerine özel olarak hazırlanıp verildi. Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve protokol üyeleri diplomaları tek tek imzalayarak Ünyelilere takdim etti.

Diploma merasiminde 7'den 70'e herkes bu onurlu mücadeleyi alnının akıyla bitirmenin heyecanını yaşarken böyle bir mücadele ile ilgili diploma alabilmenin de heyecanını yaşadı. Gecede en dikkat çeken ise 78 yaşında ki Seher teyzeydi. Seher teyzenin diplomasını aldığında ki sevinci görülmeye değerdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptığı konuşmayı tüm Ünyeliler adına yemin ederek bitirdi. Çamyar, "Hangi şartlar altında olursak olalım, bu milletin istiklali için, bu toprakların bölünmez bütünlüğü için, bayrağımızın özgürce dalgalanması, ezanlarımızın bu ülkenin minarelerinden inmemesi için, inandığımız ve iman ettiğimiz Allah için, daima nöbete hazır olacağımıza ve bu uğurda seve seve şehadet şerbetini içmeye yemin olsun" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Coşkun Mustafa Demir Ahmet Çamyar Ünye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title