Haberler

Ünye'de Trafik Kazaları: 5 Yaralı

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ünye'nin Atatürk Mahallesi Anafarta Okulu önünde Şinasi Bahçe (43) yönetimindeki malzeme yüklü 52 K 5456 plakalı kamyon virajı alamayarak yan yattı. Kazada yaralanan sürücü ile birlikte kamyonda bulunan İsa Demirci (40) Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gölcüğez Mahallesi Kuşlu mevkisinde Semih Şen yönetimindeki patpat yoldan çıkarak evin bahçesindeki fındık harmanına devrildi. Patpatın altında kalarak yaralanan sürücü Semih Şen olay yerine gelen Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Amirliği ekiplerince patpatın altından çıkartıldı. Sürücü ile birlikte patpatın üzerinde olan ve kazada yaralanan Burak Şen Ünye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ünye'de meydana gelen bir diğer kazada ise Ünye Devlet Sahil Yolu, Atatürk Parkı önünde karşıya geçmeye isteyen 71 yaşındaki Azmi Beri'ye, Ordu istikametinden Samsun istikametine seyir halinde olan Serkan Bayraktar (31) yönetimindeki 52 DS 852 plakalı otomobil çarptı. Kazada yaralanan Beri, olay yerine gelen 112 ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazalarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Yerel

İsa Demirci Ünye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title