Haberler

Ünye'de 13 Mahallede Beton Yol Çalışmaları Tamamlandı

Ünye Belediyesi Kırsal hizmetler Müdürlüğü 2016 yılı çalışma programın çerçevesinde sürdürdüğü yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Ünye Belediyesi Kırsal hizmetler Müdürlüğü 2016 yılı çalışma programın çerçevesinde sürdürdüğü yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Hava muhalefetleri de göz önüne alındığında planlanan programın yüzde 80'i gerçekleşti.

İki ayrı ekip halinde devam eden beton yol çalışmalarında şu ana kadar Erenyurt, Yavi, Çatak, Ataköy, Aydıntepe, Sofutepesi, Erenyurt, Sarıhalil, Kaledibi, Şenyurt, Eskikızılkese, Düzsaylan ve Hızarbaşı olmak üzere 13 mahallede beton yol yapım çalışmalarını tamamladı. Pelitliyatak ve İnkur Mahallesi'nde ise çalışmalar ise devam ediyor.

Ünye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Ağustos ayında ise Günpınarı, Düzköy,Kuşdoğan, Çiğdem, Yenikent, Yüceler, Yeniköy ve Fatih Mahallelerinde beton yol çalışmalarını tamamlayacak.

Öte yandan çakıl, orman malzemesi ve mıcır şeklinde olan malzemeli bakım programı çerçevesinde şu ana kadar Saylan, Çiğdem, Kale-Düzsaylan, Aydıntepe-Yenikent, Erenyurt, Yavi-Çatak, Fatih-Beylerce, Gölceğiz-Kadılar, Keş-Günpınarı-Cevizdere, Uğurlu-Yeşilada ile Pelitliyatak'ta çalışmalar tamamlandı. Yine Yavi- Yenikent -Ortaköy ile Kadılar'da ise çalışmalar devam ediyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünye Belediyesi Erenyurt Çatak Yavi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title