Haberler

Ünye Belediyesinden 2 Bin 500 Aileye Ramazan Yardımı

Ünye Belediyesi ramazanda, ilçede 2 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapıyor.

Ünye Belediyesi ramazanda, ilçede 2 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı yapıyor.

Ünye Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü belediye envanterine kayıtlı, öncelikle öksüz ve yetim, yardıma muhtaç ailelerden oluşan 2 bin 500 aileye belediye imkanları ve hayırseverlerin destekleriyle ramazan için gıda yardımı yapıyor.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yaptıklarını söyledi.

Her evde iftar vakti sıcak bir çorba olmasını amaçladıklarını dile getiren Çamyar, şunları kaydetti:

"Ramazan ayı manevi duygularının had safhada seyrettiği, yardımlaşmanın değerinin on kat daha arttığı bir aydır. İnsanlar arasındaki diyalogu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, hayırlı işler yapmak ve hayır işlerine yardım etmek, vatana, millete faydalı olmak misyonumuz doğrultusunda her yıl ramazan ayının ilk günlerinde dağıttığımız ve her geçen yıl sayısını arttırdığımız ramazan paketlerimizi bu yıl da ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dağıtımlarda ihtiyaç sahibi ailelerden alınan dualar, yapılan hizmetin güzelliğini ortaya çıkarmış oluyor."

Koliler halinde dağıtılan yardımlarda bir kolide dört kişilik bir ailenin bir aylık temel ihtiyacını karşılayacak kadar gıda maddesi bulunuyor.

Kaynak: AA / Yerel

Ünye Belediyesi Ahmet Çamyar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title