Haberler

Ünye Belediyesi Hizmet Araçlarına Yenileri Eklendi

Güncelleme:

Ünye Belediyesi hizmet araçlarına 4 yeni araç daha dahil ederek 80 araçla bölgesine hizmet ediyor.

Göreve geldiği 2004 yılından bu güne kadar filosuna 31 araç dahil eden belediye başkanı Arpacıoğlu böylelikle araç sayısını 80'e çıkarttı.

Tüm birimlerde ihtiyaç duyulan eksik araçların tamamlanmasında ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Temizlik için alınan 4 adet aracın bir tanesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ibesi ile alındı, Belediyenin aldığı 3 adet temizlik aracının yaklaşık maliyeti ise 400 bin liraya mal oldu" dedi.

Başkan Arpacıoğlu "Değişen, gelişen, her gün büyüyen Ünye'ye yakışan çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bu güne kadar birçok saha da olduğu gibi birçok birimlerin farklı noktalarda farklı çalışmalarını gerçekleştirdik. Ünye'mizin daha öncede değimiz gibi eski hali fotoğraflarda kalacak demiştik. Ünye'nin eski hali fotoğraflarda kalmıştır. Değişen, gelişen Ünye'ye, bir turizm şehri olma yolunda iddialı olan Ünye'ye daha da katkı sağlamak amacıyla, vizyonu öne çıkmış Ünye'ye yakışır çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bir turizm şehri olan Ünye, temizlik konusunda da büyük bir hassasiyet göstermektedir. Temizliğimizin öne çıkması bir turizm şehrine yakışır ilkelerden bir tanesidir. Bu anlamda temizlik konusunda daha hızlı müdahale edebilmek için araç filomuzu genişletiyoruz. Belediyemize 4 tane temizlik aracı aldık. Bu araçlar aynı zamanda marka araçlar olup, yaptıkları performansla da işçi sağlığına çok özen gösterecek teknikle hazırlanmış özel araçlardır. 4 aracımız bugün Ünye'ye geldi. Dönemimiz de 31 tane sıfır araç belediyemize kazandırılmıştır. Bu 4 araçtan bir tanesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize hibe edilmiş araçlardır. Bu araçların belediyemize kazandırılmasında destek veren başta İçişleri bakanımıza ve Çevre ve Şehircilik bakanımıza çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Arpacıoğlu Ünye Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title