Haberler

Ünver, "Şehrimiz Sağlıklı Alt Yapıya Kavuşuyor" Dedi

Şehir merkezinin sağlıklı bir alt yapıya kavuşturulmasına yönelik çalışmaların büyük bir hızlılık içerisinde sürdüğünü belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, çalışmalardan verdiği rahatsızlık dolayısıyla vatandaşlardan özür diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, şehir merkezindeki alt yapı sisteminin modern teknolojik gelişmelere uygun bir yapı içerisinde yeni baştan ele alınması zorunluluğunun ortaya çıktığını söyledi. "Nevşehir Belediyesi olarak şehir merkezindeki tüm kanalizasyon ve içme suyu şebekesini, yaşadığımız yüzyılın teknolojik yeniliklerine uygun sistemler kullanarak yenilemeye başladık. Oldukça sağlıklı olmasının yanı sıra, eski sistemlerle karşılaştırıldığında daha uzun ömürlü olan polietilen ve düktil boru ile buna uyumlu sistemlerin kullanıldığı alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte şehrimizdeki tüm ana yolları sıcak asfalt ile kaplayacağız." diyen Ünver, ilk olarak Atatürk Bulvarında alt yapı çalışmalarının başlatıldığını belirtti. Yakın zamanda 2000 Evler Mustafa Paslanmaz Caddesindeki çalışmaların sona ereceğini kaydeden Ünver, "Bu çalışmalar sırasında çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Tüm gücümüzle şehrimizde alt yapı çalışmaları ile üst yapı çalışmalarını birbirine uyumlu halde ve daha uzun yıllar bu şehrin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir nitelikli olarak gerçekleştirilmesine özel bir önem gösteriyoruz." ifadelerini kullandı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Ünver Nevşehir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title