Haberler

Unutulmaz Oyuncuların Şarkıları 'Şöhretler Gazinosu'nda Buluştu

Türk müzik tarihinin köklü firması Odeon Müzik, Yeşilçam'a ve Türk tiyatrosuna adını altın harflerle yazdırmış usta sanatçıların plaklara okuduğu eserleri bir albümde topladı.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, 'Şöhretler Gazinosu' isimli albümde 'sinemanın taçsız kralı Ayhan Işık, yıllar boyu sinema salonlarını kahkahaya boğan, eşsiz karakterleriyle yeri doldurulamayacak Sadri Alışık, Türk sinemasının çocuk kadını Neriman Köksal, hem sinemada hem tiyatroda ölümsüzleşmiş Tolga Aşkıner ve Kerem Yılmazer, 60'lı yıllardan bu yana hala zirvede olan Nebahat Çehre, yakışıklı jönlerden Fikret Hakan, beyaz perdenin çocuk oyuncularından Parla Şenol, tiyatrocu, besteci, söz yazarı Bora Ayanoğlu, Yeşilçam'ın en güzel ve en iyi yürekli kötü kadınları Suzan Avcı ve Lale Belkıs, güzellikleri kadar oyunculukları ile de dillere destan Sevda Ferdağ ve Sezer Güvenirgil'in' plaklara okuduğu şarkılar bir araya toplandı.

'Gönül Belası', 'Tophane Rıhtımı', 'Hayat Boş', 'Vız Gelir Dünya' ve 'Güller ve Dudaklar' gibi şarkıların bulunduğu albüm, müzik marketlerin raflarında yerini aldı.

(BD-DÜR-ARD) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title