Haberler

Unutulan Çanta Bomba Paniğine Neden Oldu

Adana'da bir banka şubesi önünde unutulan çanta, çevredekilere bomba paniği yaşattı. Polisin  patlatmaya hazırlandığı sırada çanta sahibi ortaya çıktı.

Saat 10.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Dörtyol Kavşağı'ndaki özel bir banka şubesi önündeki beyaz renkli çantanın bomba olabileceğinden şüphelenenler polisi aradı. İhbar üzerine sevk edilen resmi ve sivil polisler, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatıp burada bulunanları güvenli bölgeye doğru uzaklaştırdı. Çağırılan bomba imha uzmanı çantayı patlatmaya hazırlandığı sırada polislerin yanına gelen 35 yaşındaki İlkay Yavuz, çantanın eşi 32 yaşındaki Selvi Yavuz'a ait olduğunu söyledi. Bu sırada  gelen Selvi Yavuz da, polisle birlikte çantanın yanına gitti ve içinden aldığı kimliğini gösterdi.

Polis, çantayı sahibine teslim ettikten sonra caddeyi yaya ve araç trafiğine açtı. Eşiyle birlikte yürürken dinlenmek için şube önünde oturduklarını belirten İlkay Yavuz, çevredekilerin paniğe kapılması ile birlikte çantayı unuttuklarının farkına vardıklarını söyledi. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dörtyol Seyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title