Haberler

Unuttuğu Çanta Bomba Sanılınca Gözyaşlarını Tutamadı

Sarıyer’de unutulan bir çanta polisi alarma geçirdi.

Sarıyer'de unutulan bir çanta polisi alarma geçirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen çantanın sahibi yaşlı kadın, polis ve meraklı gözlerle kendisine bakan vatandaşları görünce gözyaşlarını tutamadı. Çantasını alan yaşlı kadın vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

Olay, 13.00 sıralarında Sarıyer Büyükdere Caddesi Beşiktaş istikametinde meydana geldi. Cadde üzerinde kahverengi bir çanta gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çantanın olduğu alanı güvenlik şeridine alırken, caddenin Beşiktaş istikameti trafiğe kapatıldı. Bomba uzmanı polisin gelmesinin beklendiği anda polisin yanına gelen yaşlı bir kadın çantanın kendisine ait olduğunu söyledi.

Polis gözetiminde çantasını alan Hatice Çemberci karşısında polis ve meraklı vatandaşları karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Hatice Çemberci'yi vatandaşlar ile polis sakinleştirmeye çalıştı.

Ellerinde poşetlerle birlikte yürüdüğünü, o esnada yanında çocuk olduğunu söyleyen Hatice Çemberci, "Orada durduk. Ben çantayı yanımdaki çocuk aldı sandım. O da benim aldığımı zannedince çantayı orada unuttuk" dedi.

Hatice Çemberci, komşuları tarafından evine götürüldü. Polis ise şüpheli çantanın boş çıkması sonucunda aldığı önlemleri sonlandırarak yolu tekrardan trafiğe açtı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükdere Caddesi Beşiktaş Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title