Haberler

Unutkanlar İçin Son Şans

Güncelleme:

EGO otobüsleri ile Metro ve ANKARAY'da yolcular tarafından unutulan ancak sahiplerine ulaşılamayan eşyalar satışa çıkarılacak.

EGO otobüsleri ile Metro ve ANKARAY'da yolcular tarafından unutulan ancak sahiplerine ulaşılamayan eşyalar, yarın (15 Şubat) gerçekleştirilecek ihale ile satışa çıkarılacak. Yüzlerce kayıp eşya arasında dizüstü bilgisayar, video oynatıcı, cep telefonu gibi elektronik eşyaların yanı sıra bir adet kelepçe ve bir adet tabanca şarjörü dikkat çekiyor.

EGO Genel Müdürlüğü Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı'nda oluşturulan Kayıp Eşya Servisi'nde muhafaza altına alınan binlerce kayıp eşya, 1 yıllık bekleme süresini doldurduğu için yarın (15 Şubat) saat 10.00'da Otobüs Daire Başkanlığı'nda düzenlenecek ihale ile satışa çıkarılacak. EGO Otobüs İşletme Daire Başkanlığı ile Satın Alma Daire Başkanlığı koordinasyonu ile düzenlenecek ihalenin kayıp eşyalarını arayan Başkentliler için son şans olduğu belirtildi.

EGO otobüsleri, Metro ve ANKARAY'da yolcular tarafından unutulduktan sonra görevli şoförler ve hareket memurları tarafından Kayıp Eşya Servisi'ne teslim edilen eşyalardan üzerinde sahiplerine ilişkin bilgi bulunanları, EGO görevlileri telefonla arıyor. Sahiplerine ulaşılamayan eşyaların listesi de her ay dönemsel olarak EGO Genel Müdürlüğü'nün www.ego.gov.tr başlıklı internet sayfasında yayınlanıyor. Kayıp eşyaların listesi ayrıca Polis Radyosu'ndan da anons ediliyor. Kayıp eşyalar, sahipleri 1 yıl içinde ortaya çıkmazsa satış listesine alınıyor. EGO Yetkilileri toplu taşıma araçlarında eşyalarını unutan veya kaybeden Ankaralıların, Kayıp Eşya Bürolarına başvurarak gerekli bilgileri vererek, eşyalarını imza karşılığı teslim alabileceklerini kaydettiler.

NELER VAR?

Kayıp eşyalar arasında çok sayıda nüfus cüzdanı, iş yeri kimliği, banka kartı, sürücü belgesi, yaşlı kartı gibi kimlik belgeleri, şemsiye, elbise, ceket, mont gibi giyim eşyaları ile çok sayıda ders kitabının yanı sıra, laptop, vcd, cep telefonu, mp-3 çalar, uydu alıcısı gibi elektronik eşyalar bulunuyor. Unutulan eşyalar arasında 1 adet diş protezi, 1 adet kelepçe ve 1 adet tabanca şarjörü ise dikkatlerden kaçmıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title