Haberler

Until Dawn İlk İnceleme Puanları Gelmeye Başladı

Bugün sabah saatlerinde haberini yaptığımızMGS V: The Phantom Pain'in inceleme puanlarının üstüne, beklenen diğer bir oyun olan Until Dawn'ın da ilk inceleme puanları geldi!

Until-Dawn-Ekran-Görüntüleri-1

Bugün sabah saatlerinde MGS V: The Phantom Pain'in inceleme puanlarının üstüne, beklenen diğer bir oyun olan Until Dawn'ın da ilk inceleme puanları geldi!

PS4 konsoluna özel olarak geliştirilen ve bir kaç gün içerisinde oyuncularla buluşacak olan yapım, korku – gerilim ve hayatta kalma türlerini bir araya başarılı bir şekilde getirmeyi hedefliyor. Aslına bakarsak, ilk inceleme puanları da bu amacı doğrular nitelikte olmuş görünüyor. Özellikle oyuncuya bırakacağı sınırsız seçim şansları ile yapımın kalitesi bir tık daha üste çekiliyor. Until Dawn için yayınlanan ilk inceleme puanlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz. Ayrıca Until Dawn'ın çıkışının ardından incelemesini de sitemizden bulabilirsiniz.

Until Dawn İlk İnceleme Puanları

Gameinformer 9/10

MMGN 8/10

IGN 7.5/10

Gametrailers 9.3/10

Gamespot 8/10

COG 9/10

Respawn Ninja 9/10

Game Cloud 9/10

Polygon 6.5/10

Destructoid 7/10

The Jimquisition 9.5/10

OnlySP 9.2/10

NukemDukem 8.2/10

XGN 9.8/10

Yapımın genel puanları oldukça yüksek bir seviyedeyken, Polygon'un vermiş olduğu puan diğerlerinin yanında fazla düşük gibi görünüyor. Hatırlarsanız Polygon tarafından benzer bir durum, The Witcher III: Wild Hunt incelemesinde de gerçekleşmişti. Until Dawn ile PS4 sahiplerini oldukça etkileyici bir yapım bekliyor gibi görünüyor.

Until Dawn'ın çıkış tarihi, PS4'e özel 26 Ağustos olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title