Haberler

Ünsal Mahallesi'ne Lise Müjdesi

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle gezileri durağında ziyaret ettiği Ünsal Mahallesi sakinlerine söz verdiği lise inşaatının temel atma töreninin gününü ve saatini açıkladı.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle gezileri durağında ziyaret ettiği Ünsal Mahallesi sakinlerine söz verdiği lise inşaatının temel atma töreninin gününü ve saatini açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, belediye bürokratları ve partililerle birlikte Ünsal Mahallesi Muhtarı Nazmi Cabadak'ı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasında imar, yol, kaldırım, park gibi ihtiyaçları karşıladıklarını ve karşılamaya da devam ettiklerini belirten Başkan Tütüncü, yeni yapılacak lisenin bölgeye enerji vereceğini, heyecan getireceğini vurguladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 4 atölyeli ve 24 derslikli endüstri meslek lisesinin temel atma töreninin 13 Mayıs'ta ve saat 14.00'te olacağını duyurdu.

Komşu mahalleler Santral ile Kepezaltı'nı da kapsayan bölgeyi kalkındıracak Batı Çevre Yolu yapımıyla ilgili adımları attıklarını açıklayan Başkan Tütüncü, "İmar ile ilgili bir takım sıkıntılarımız var, çözmeye çalışıyoruz. Bitince buranın değeri iki misli artacak. İmarla ilgili çalışmamıza 3 ay önce başladık. Su havzalarıyla ilgili problemi çözmek için tüm gayreti sarf ediyoruz. Biz vatandaşımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Kepez ile ilgili yeni hedefler ortaya koyuyor ve gerçekleştirmeye çalışıyoruz" diye konuştu. Mahalleye kadınların meslek öğrenebilecekleri, boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlayacak meslek edindirme merkezi kuracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, yeni park, asfaltlama ve tapu sorunlarını çözmek için de gerekli adımları attıklarını duyurdu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title