Haberler

Ünsal'dan Müsiad'a Ziyaret

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Aday Bülent Ünsal, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu’yu ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Aday Bülent Ünsal, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu'yu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, "İnsanlara ulaşılabilir olmak gerekiyor. Kişilerin rahatlıkla ulaşabileceği, samimi duygularla sorunlarına çözüm bulacağı isimlerin mecliste olması gerekiyor. Bizde çocukluktan beri esnaf bir babanın evladıyız. Çocukluğumuzda esnaf olarak büyüdük. Daha sonra okuduk, eczacı olduk. Sonra İktisat Fakültesini bitirdik. Herzaman toplumla iç içe olduk. 25. Dönem Milletvekili aday adayı olduk" dedi.

Ünsal ayrıca, "Yıllardır birikimimiz var. Kayseri'nin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek için aday olduk. Türkiye bizim herşeyimiz, çocuklarımızın geleceği. Güçlü bir lider var. Türkiye'de çok büyük atılımlar yapıldı. Bu güzel atılımların bir ucundan tutup hedefe varacağız. İnşallah Türkiye geleceğe açık bir ülke. Sizlerden gelecek destek de çok önemli. Bu açıdan sizlerin desteklerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ise, milletvekili aday adaylığı sürecinde Ünsal'a başarılar diledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title