Haberler

Ünlülerin Kasabası Cayır Cayır Yanıyor

Güncelleme:

ABD'de şöhret dünyasından birçok isme ev sahipliği yapan Los Angeles şehrine bağlı Calabasas kasabasında başlayan yangın kasaba halkına korku dolu günler yaşattı.

California'nin güneyindeki Calabasas kentinde çalılık alanda başlayan yangın büyüyünce beş bin kişi tahliye edildi. Kanye West, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Kylie Jenner ve Jessica Simpson gibi birçok ünlünün evinin de bulunduğu kasabadaki yangını söndürmek için yüzlerce itfaiye görevlisi çalışıyor.

YANGIN EVLERİNE ÇOK YAKIN BİR NOKTADA ÇIKTI

Dailymail'in haberine göre yangının çıktığı alan, Kim'in kardeşleri Khloe ile Kourtney Kardashian, Katie Holmes ve Mariah Carey gibi daha birçok ünlünün evine çok yakın bir noktada bulunuyor.

Ünlü dünyasından birçok isim de sosyal medyada yangınla ilgili paylaşımlarda bulundu. ABD'li ünlü komedyen Ellen DeGeneres, Calabasas'taki tehlikeli yangını söndürmeye çalışan tüm itfaiye ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Jennifer Lopez Kanye West California Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

Mekan:

Bu kadar ünlüye golf sahası, restoran gibi sosyal mekan lazım, çamlar da peki madem bizim işimiz ne diyip gitmiyorlar tabi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title