Haberler

Ünlülere Bayramda 'Mesai' Yapacak

Güncelleme:

Ünlü sanatçılar, Kurban Bayramı'nda başta Antalya ve KKTC'deki otellerde olmak üzere sahne alacak.

Kurban Bayramı'nda başta Antalya ve KKTC'deki otellerde olmak üzere ünlü sanatçılar 'yoğun mesai' yapacak. Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Sibel Can, Volkan Konak gibi birçok sanatçı 5 yıldızlı otellerde sahneye çıkacak.

Tatil süresi 9 gün olarak belirlenen Kurban Bayramı için Antalya ve Kıbrıs'taki 5 yıldızlı oteller, birbirinden ünlü sanatçıların yer alacağı programlar nedeniyle şimdiden doldu. Birçok ünlü sanatçının çalışarak geçireceği Kurban Bayramı'nda Sibel Can, Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Volkan Konak, Candan Erçetin ve Ferhat Göçer gibi sanatçılar, yer aldıkları programların yıldızı olacak. Kurban Bayramı nedeniyle sahne alacak ünlülerden bazılarının tek program yaparken Sibel Can, Volkan Konak, Candan Erçetin ve Ferhat Göçer ikişer program yapacak.

ÜNLÜLER HANGİ OTELLERDE

. * Altay: Side Sueno Hotels Beach'de (Antalya), * Coşkun Sabah, Soner Olgun, Candan Erçetin: Cratos Premium Otel'de (KKTC), * Ferhat Göçer Kaya: Artemis Hotel'de (KKTC), * Muazzez Ersoy: Merit Crystal Cove'da (KKTC), *

Gülben Ergen ve Selami Şahin: & Line Merit Park Hotel'de (KKTC), * Sibel Can ve Volkan Konak: Noah's Ark'da (KKTC), * Linet ve Gökhan Sezen Güral Afyon Hotel'de (Afyonkarahisar).

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Kurban Bayramı Sibel Can Antalya Kıbrıs Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title