Haberler

Ünlülerden Köy Okullarına Kurulacak Kütüphane İçin Tam Destek

Güncelleme:

Türkiye'nin dört bir yanında ziyaretçilerini ağırlayan Forum Alışveriş Merkezleri, minik kitap kurtlarını çok sevindirecek bir proje gerçekleştiriyor.

Proje kapsamında Forumlarda hayranlarıyla bir araya gelen ünlü isimlerden imza almak isteyen ziyaretçilerin yanlarında bir kitap getirmesi gerekiyor. Projeye Keremcem, Hande Yener, Demet Akalın gibi ünlü isimler destek veriyor.

Keremcem, 31 Mayıs Pazar günü Forum Trabzon'da

Kampanya kapsamında ilk konser, 31 Mayıs Pazar günü Forum Trabzon'da gerçekleşecek. Keremcem'in şarkılarıyla coşacak ziyaretçiler, yanlarında getirdikleri birer kitabı kitap kumbarasına bırakacak. Alışveriş merkezinde toplanan kitaplar, kitap kurtlarını mutlu etmek üzere ihtiyaç sahibi bir köy okulunda kütüphaneye dönüşecek.

Multi Turkey bünyesinde Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren Forum Alışveriş Merkezlerinde gerçekleşecek projeye katılan Forum ziyaretçilerinin desteğiyle çok sayıda köy okulu kütüphaneye, yüzlerce çocuk hasret kaldığı kitaplara kavuşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Demet Akalın Hande Yener Keremcem Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title