Haberler

Ünlülerden İkinci 'Oy Ver' Çağrısı

Güncelleme:

Birbirinden ünlü isimler 'Oy Ver' kampanyası için yeniden kamera karşısına geçti.

30 Mart yerel seçimler öncesi ünlülerin 'Oy Ver' kampanyası devam ediyor. Geçen ay kamera karşısına geçerek takipçilerini uyaran isimler, bir reklam filmi daha çekti. Seçimlere 5 gün kala takipçilerine seslenen ünlü isimler 'Oy Ver Belki Sandıkta Karşılaşırız' isimli reklam filmini takipçileriyle paylaşarak sandığa gitmeleri için uyarıda bulundu. Atölye Gri'de çekilen reklam filminin yapımcılığını Burcu Kutluk ve Bora Tarhan üstlendi. Tarhan kampanya için yönetmen koltuğuna da oturdu.

"BİR OYLA MI DEĞİŞECEK HER ŞEY"

Reklam filminin metnini Burak Özgüney yazarken seslendirmeyi Alican Okan yaptı. Şafak Öz Kutle'nin editörlüğünü yaptığı 'Oy Ver Belki Sandıkta Karşılaşırız' reklamında Aslı Tandoğan, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Harun Tekin, Koray Candemir, Canan Ergüder, Mehmet Günsur, Selma Ergeç, Güven Kıraç, Meltem Cumbul, Ceyda Düvenci, Pelin Karahan, Seda Bakan, Selim Bayraktar, İrem Sak, Okan Çabalar, Özge Özpirinççi, Buğra Gülsoy, Dolunay Soysert, Kenan Ece, Ceyda Düvenci, Serkan Altunorak, Burcu Kutluk ve Selen Öztürk oynadı.

"BELKİ SANDIKTA KARŞILAŞIRIZ"

Reklam filmi metninde, "İnanmıyorum o bugün müydü? Yine kaçırdım. Uyanamadım. Moralim bozuktu. Tatildeydim. Bir oyla mı değişecek her şey? Apolitiğim... Bahane arama oy ver. Kendimiz için oy senin sesin. Lütfen oy ver. Belki sandıkta karşılaşırız" deniliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Ceyda Düvenci Medya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (23)

SEMİHoldumgunahkar@mynet.com:

CHP GELSE BAŞA NE GÜZEL YER İÇER SIZARSINIZ DEĞİLMİ? ZATEN TÜRK SANATÇILARININ ÇOĞU ALEVİ VE SOLCU. SİZDEN PARTİZANLIK DIŞINDA BİR ŞEY BEKLENEMEZ. GENÇLEİRİMİZİ BATAĞA ÇEKTİNİZ.

35
25
yanıtYanıtla
kaan o.yasakgunler@mynet.com:

genç kızlarımız var bunlara özenip kendini yakan.

yanıt0
yanıt0
alimurat_ozpamuk@outlook.com:

chp nin içkili afiş astığını görmedim ama akp yi gördük ha bide müslümanım diyip ALLAH ın ayetleriyle geçenlere dense dense MÜNAFIK denir.

yanıt0
yanıt0
HALKhalk@gmail.com:

Evet belki sandıkta karşılaşırız kaybederken ki halinizi tekrar görmek için.Büyük Türkiye yolunda haydi ülkem Adalet ve Kalkınma Partisine OY VER!!!

30
27
yanıtYanıtla
muratsonsuzca_48@hotmail.com:

seçim günü oy vermek için sabırsızlanıyorum bu kadar düzmece olaylardan sonra ilk defa bu kadar bilinçli millet oylar ak partiye

31
18
yanıtYanıtla
KAAN o.yasakgunler@mynet.com:

yurt dışında hiçsiniz, memlekette artistsiniz. ne çok genç kızımız sizlere özenip batakhanelere düştü. aile yapımızı yıktınız. partizan dar görüşlü solcu takımı. haydeeeeeeee başka kapıya

25
21
yanıtYanıtla
ŞEYHMUSpulbiberkimyon@mynet.com:

50 ERKEKLE DÜŞÜP KALKAN SANATÇI TAKIMI. BİZ KIZLARIMIZI OKUSUN MESLEK SAHİBİ OLSUN ARIYLA NAMUSUYLA EVLENSİN YUVA KURSUN DİYE BÜYÜTTÜK. SİZDEN HEP EDERSİZLİK GÖRDÜK.

20
20
yanıtYanıtla
ANGARAMURAT_OZPAMUK@OUTLOOK.COM:

SEHMUS EFENDİ KIZLARINIZI KADINLARINIZI OY İÇİN KAPIMA GÖNDERMEYİN YANLIŞ ANLIYORUM BİRİLERİ OY ALSIN KAZANSIN DİYE YAPTIKLARINIZA BAKIN ÖNCE.

yanıt0
yanıt0
kemaleddin DÖNMEZgobulerli14@hotmail.com:

YORUMCULARIN HEPSİNİ KUTLUYORUM BİLİNÇLİ SEÇMEN BUNA DENİR İSTE ... HAYDİ OYLAR AKP YE

27
12
yanıtYanıtla
askerleriyiz !!!timza-07@hotmail.com:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

23
12
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title