Haberler

Ünlüler Demokrasi ve Şehitler Mitingi İçin Yenikapı'ya Geldi

Güncelleme:

Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi için sanatçılar miting alanına giderken bir grup ünlü de Bebek Sahili'nde buluşarak kendilerini bekleyen tekne ile Yenikapı'ya doğru yola çıktı.

Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi için sanatçılar miting alanına giderken bir grup ünlü de Bebek Sahili'nde buluşarak kendilerini bekleyen tekne ile Yenikapı'ya geçiş yaptı.

DEV KADRO

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrası günlerdir süren demokrasi nöbetleri bugün düzenlenecek 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile taçlanacak. Saat 17.00'de başlaması planlanan mitinge sanatçılardan oyunculara, internet fenomenlerinden radyoculara, sporculardan ekran yüzlerine 500 kişilik ünlü kadrosu sahneye çıkacak.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ BEBEKTE BULUŞTU

Çok sayıda sanatçı miting alanına gelirken, aralarında Orhan Gencebay, Yavuz Bingöl, Metin Şentürk, Nihat Doğan, Zerrin Özer, Hakan Altun, Müşerref Akay gibi isimlerin de bulunduğu ünlüler Bebek sahilinde buluştu. Ünlü isimler burada kendilerini bekleyen tekne ile Yenikapı'ya doğru hareket etti.

YÜZLERCE İSİM VAR

Türkiye'nin demokrasiye olan inancının tüm dünyaya gösterileceği şölene katılacak ünlüler arasında Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Erdoğan, Arda Turan, Hande Yener, Ümit Besen, Mustafa Sandal, İpek Acar, İrem Derici, Rafet El Roman, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Hayko Cepkin, Burcu Güneş, Kibariye, Özgün, Ahmet Özhan, Ziynet Sali, Türkan Şoray gibi yüzlerce isim var.

HALİT ERGENÇ VE BERGÜZAR KOREL'DE VARDI

Tekneyle Yenikapı'ya hareket eden ünlü isimlerin arasında Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel de vardı.

Miting ile ilgili düşüncelerini paylaşan Korel şunları söyledi; Hep söylediğimiz gibi biz Türkiye için buradayız. Birlik ve beraberlik adına bir Türk vatandaşı olarak görevimizi yerine getirmeye geldik. Her zaman barıştan yana olduk. Hep bunu anlatmaya çalıştık, bugün de demokrasi ve barış için buradayız. Çok mutluyum.

ORHAN GENCEBAY: BU BİR RÜYA GİBİ

Orhan Gencebay, "Tüm Türkiye'nin yüreği aynı duyguyla çarpıyor. Muhalefet ve iktidar, hepimiz aynı duyguda birleşiyoruz. Bu bir rüya gibi ama demek olabiliyormuş, bunu bUgün gösteriyoruz. Bu birliktelik için tüm liderlere teşekkür ediyorum" dedi.

TATLISES: DARBE GECESİ 'HİÇBİR ŞEY OLMAZ' DEDİM

Tekneyle Yenikapı'ya giden ünlüler arasında bulunan İbrahim Tatlıses de şöyle konuştu:

15 Temmuz günü ben dedim ki hiçbir şey olmaz. Çevremdekiler "markete git yiyecek içecek al" dediler. "Ne alakası var" dedim.

Her şey Allah'ın emriyle olur. Bu Türk milleti öyle bir millettir ki Allah'tan başka kimseden korkmaz.

Türk bayrağı bizim yorganımız.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title