Haberler

Ünlüler, Ramazan Bayramını Sosyal Medyadan Kutladı

Güncelleme:

Ünlü isimler Ramazan Bayramı'nı sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarda ve mesajlarda birlik, beraberlik ve mutluluk mesajları verildi.

Ünlü isimler Ramazan Bayramı'nı sosyal medyada kutladılar. İşte o Ramazan Bayramı mesajlarından bazıları:

Ceyda Düvenci
Yuvanızda sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, sevgi dolu, bereketli, eğlenceli bayramlarınız olsun…

GÖKHAN KESER
İyi bayramlar olsun hepimize... Sevdiklerinizle, sağlıkla, nicelerine... Bayramınız mübarek olsun

İbrahim Tatlıses
Ayın Sultan'ı Ramazan Ayı'nı geride bıraktık. Yüce Allah'ım seneye de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşAllah… Tüm İslam Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı kutlar, bu bayramın; acıların son bulacağı, kardeşçe ve huzurla yaşayacağımız günlere vesile olmasını dilerim.

BENGÜ
Herkese mutlu bayramlar... Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim

Özge Ulusoy

Tüm dünyaya ve guzel ulkemize barış ve huzur getirmesi dileğiyle hepimize hayırlı mutlu iyi bayramlar dilerim.

ZUHAL TOPAL
Bayram ziyaretleri başlar... İlk durağımız canım annemin evi. Herkese sevdiklerinizle birlikte, şen sofraların başında bol sohbetli, hayırlı bayramlar dilerim

Demet Kutluay
Sağlıklı,mutlu, huzurlu, neşe dolu bayramlarımız olsun inşallah. Herkese iyi bayramlar. sevgiyle kalın.

ERHAN ÇELİK
Bayram şekerlerimiz ile bir daha Ramazan'a kavuşmanızı, tüm manevi güzelliklerini yaşamanızı ve bugün gibi bayram yapmanızı dileriz. Hayırlı, güzel bayramlarınız olsun.

Deniz Akkaya
Yağmur yağıyor bayram günü…bereket….bizde kızımla sessizce yağmur damlalarini dinliyoruz… Herkesin bayramını Ayşe ile birlikte kutluyoruz.

İrem Derici
Heeey! musmutlu bayramlar! Herkese hoşgörülü olun, sevdiklerinize deli gibi sarılın bugün, yarın ve ebediyete intikal edene kadar.

Çağla Şıkel
Geldi gözümün bebekleri, geldi benim hayatımın en güzel renkleri, geldi benim bayramım…Geldi benim oğlanlarım… İşte şimdi hayat bambaşka güzel . Zaten güzel ama böyle daha güzel ennn güzell oyyy…Herkese sevdikleriyle mutlu sağlıklı bayramlar dilerimmm. Sevgiler.

Buse Terim
Her bayram olduğu gibi bu bayramda soframız kurulur, eller öpülür, bayramlaşılır. Herkese sevdikleriyle mutlu bayramlar olsun.

Cem Yılmaz

İyi bayramlar !

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ramazan Bayramı Ceyda Düvenci Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title