Haberler

Ünlü Yıldız Kesha Yapımcısına Açtığı Tecavüz Davasını Kaybetti

Güncelleme:

Pop yıldızı Kesha, kendisine tecavüz ettiğini söylediği yapımcısı Dr.Luke ve Sony ile arasındaki sözleşmenin feshedilmesi için 2014 yılında açtığı davayı kaybetti.

Kesha, 2014 senesinde kendisine rızası dışında uyuşturucu vermek, cinsel tacizde bulunmak ve tecavüz etmekle suçladığı yapımcısına açtığı davayı kaybetti. Mahkeme pop yıldızının Lukasz Gottwald ile 6 albümlük sözleşmesine bağlı kalması gerektiğine hükmetti.

MAHKEME KARARINI VERDİ

28 yaşındaki Kesha, yapımcısı Gottwald'ın, kendisine 18. yaş gününde uyuşturucu verdikten sonra tecavüz ettiği gerekçesiyle, Sony ile olan iş sözleşmesinin fesh edilmesi talebiyle mahkemeye başvurmuştu. Dava süresince albüm şirketi Kesha'ya başka bir yapımcıyla çalışmasını teklif etmiş, ancak Kesha albümlerinin reklamının daha az yapılması korkusuyla bu talebi de reddetmişti.

Yargıç Shirley Kornreich, söz konusu anlaşmanın bozulması halinde Sony'nin düzeltilemeyecek şekilde zarar göreceğini ve sözleşmeyi bu şekilde bozmanın eyalet hükümlerine karşı olduğunu söyleyerek genç yıldızı söz konusu şirketle çalışmaya devam etmek zorunda bıraktı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

New York Daily News'de yer alan habere göre, Kesha'nın avukatı Mark Geragos yaptığı açıklamada, Sony kendilerine yeni bir yapımcı ile çalışma olanağı sağlasa dahi, albümlerin reklamlarının özellikle yapılmayacağına dikkat çekti. Geragos aynı zamanda Sony'nin Lukasz Gottwald'a Kesha'dan daha fazla yatırım yaptığını ve her ne pahasına olursa olsun onu korumak isteyeceğini belirtti.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kesha Sony Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

MERAKLI:

ŞARKICI ŞU ANDA 28 YAŞINDA OLAY 10 SENE ÖNCE 18 YAŞINDA OLMUŞ 8 SENE SONRA 2014 TE MAHKEMEYE VERMİŞ MAHKEMEYE BİRAZ GEÇ BAŞ VURMAMIŞMI YOKSA BENMİ YANLIŞ HESAP EDİYORUM

18
3
yanıtYanıtla
FreedomForKesha:

2014''te son olarak prodüktürünün kendisine ''buzdolabı'' benzetmesi yapmasından kilo vermeye çalışıp sonra yeme bozukluğuna yakalanınca rehabilitasyonda yatmış, mahkemeyi de düzelince açmış annesinin de ısrarıyla açmış.

yanıt9
yanıt1
TÜRKIYEM:

Amaç gündemde kalmak birazda para koparmak bir taşla iki kuş ama evdeki hesap çarşıya uymamış.

9
5
yanıtYanıtla
Yasin:

Gel kiz ben evlenirim senle zaten amerikali kadinlari seviyorum

1
8
yanıtYanıtla
Kadir:

Kesha italyan dana

yanıt7
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title