Haberler

Ünlü Yazarlardan Kocaeli Kitap Fuarı'na Övgü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4.Kocaeli Kitap Fuarı'na katılan Türkiye'nin en ünlü yazarları kitap fuarına övgüler yağdırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı'na katılan Türkiye'nin en ünlü yazarları kitap fuarına övgüler yağdırdı.

Nihat Genç'ten Ece Temelkuran'a, Canan Tan'dan Kahraman Tazeoğlu'na kadar fuara katılan ülkenin en önemli kalemleri Kocaeli Kitap Fuarı'nı kültürel alanda ortaya konmuş önemli bir hizmet olarak değerlendirdi. Kocaeli Kitap Fuarı Cumartesi günü adeta ünlü yazarlar geçidine sahne oldu. Okurlarının yoğun ilgisi karşısında oldukça etkilenen yazarlar Kocaelili okurlarından büyük ilgi gördü. Yazarlar, fuarda hem söyleşi düzenledi hem de okurları için kitaplarını imzaladı.

Kitap Fuarı'nı değerlendiren yazarlar arasında Nihat Genç de yer aldı. Leman standında okurlarıyla buluşan ve kitaplarını imzalayan Genç, "Kocaeli bizim için ikinci sıradaydı. Şimdi birinci sırada gibi gördüm. Yani burayı bir Bursa, Antalya, Adana, İzmir gibi o kadar hareketli gördüm. Bunda kimin emeği varsa çok teşekkür ediyorum, onur duydum" dedi.

Kocaeli Kitap fuarına ikinci kez katılan Kahraman Tazeoğlu da Kocaelililerin Kitap Fuarı'na ilgisinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. "Çok güzel bir iş yapmışsınız" diyen Tazeoğlu, "Kocaeli Kitap Fuarı bence bu yıl bu kalabalıklarla Türkiye'nin ikinci büyük kitap fuarı olduğunu kanıtlıyor. Daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en çok okunan yazarları arasında yer alan Canan Tan da kitap fuarının konukları arasında yer aldı. Tan, Kocaeli'ndeki okur ilgisinden daha önce de haber olduğunu kaydederek, "Kocaeli kitap Fuarı'na olan ilgi beni hem şaşırttı hem çok sevindirdi. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi. Gazeteci yazar Ece Temelkuran ise Kocaeli Kitap Fuarı'na olan ilginden bir yazar olarak büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahraman Tazeoğlu Nihat Genç Canan Tan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title